Aftellen naar het moment waarop
we elkaar allemaal terug live aan
het werk kunnen zien!

#wearegym

Hoi sportfans,

Een nieuw jaar gaat steevast gepaard met enkele goede voornemens. Welke nam jij voor 2021? En lukte het tot nu toe om ze vol te houden? Wij namen ons voornamelijk voor om te genieten van 2021. Van elk klein, sportief moment. Dat we elkaar snel weer live mogen zien op onze wedstrijden, recreatoernooien, events, opleidingen, jurycursussen …

Ook dit jaar verwennen we jou graag met ons e-magazine More than Gym. Er staan opnieuw enkele heel toffe rubrieken in! Maak kennis met onze seniores jongens Toestelturnen van Team BELGYM in Spotlight Belgium en lees het exclusieve interview met topsporter en filmster Charlotte Verwimp, in Q&A.

In Dotry@home geeft topsporter Noah Kuavita een work-out rond krachthandstand. Bekijk hem zeker en verwerk hem in jouw trainingen. Verder ontdek je in My Week hoe de stage van de seniores meisjes Toestelturnen van Team BELGYM in Malmedy verliep.

Kortom, weer heel wat toffe videobeelden en lectuur! Wij wensen jullie allemaal een fantastisch en gymtastisch sportjaar toe.

#wearegym #wearesafe